Web Analytics Made Easy - Statcounter

این هفته تصاویر جدیدی از صحرای بزرگ آفریقا در حالی که پوشیده از برف است، در شبکه‌های اجتماعی همرسان شد. در طول ۴۰ سال گذشته، این پنجمین بار است که در این بیابان که دمای آن اغلب به بالای ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، برف می‌بارد.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، این منطقه به همراه صحرای موسوم به «دره مرگ» در کالیفرنیا و چند شهر مانند دلول در شمال اتیوپی و وادی هالفا در جنوب سودان، از گرم‌ترین مکان‌های روی زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیابان عظیم خشک و بی‌آب و علف ۱۱ کشور شامل الجزایر، چاد، مصر، لیبی، مالی، موریتانی، مراکش، نیجر، صحرای غربی، سودان و تونس را در بر می‌گیرد. ارتفاع تپه‌های شنی آن تا ۱۸۰ متر می‌رسد و آب در آن بسیار کمیاب است.

بنابراین هنگامی که عکس‌هایی با نمای زیبا از تپه‌های شنی در این منطقه را می‌بینید، ممکن است این پرسش برای شما ایجاد شود که چگونه چنین چیزی امکان دارد؟

عکس‌ها کجا گرفته شده و چه چیزی را نشان می‌دهند؟

این تصاویر که اوایل ژانویه به دست عکاسی به نام کریم بوشطاطه گرفته شده، برف و یخ را در نزدیکی شهر عین صفرا در شمال غربی الجزایر نشان می‌دهد.

این منطقه در ۴۰ سال گذشته تنها چند بار برف به خود دیده است. تنها موارد ثبت شده قبلی برف در عین صفرا در سال‌های ۱۹۷۹، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ میلادی بوده است.

عین صفرا در کوه‌های اطلس و در ارتفاع هزار متری از سطح دریا قرار دارد و از آن به عنوان دروازه صحرا یاد می‌شود. این شهر در استان نعامه الجزایر و نزدیک مرز مراکش واقع شده است.

زمانی که عکس‌ها گرفته شده، دمای هوا ۲- درجه بوده است.

آیا تغییرات آب و هوایی باعث بارش برف در صحرا شده است؟

بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا بسیار نادر است زیرا اگر چه ممکن است دما در شب بسیار سرد شود، اما معمولاً آب کافی در هوا برای تشکیل ابر برفی وجود ندارد.

بحران آب و هوا پیش‌بینی‌ناپذیر و اگرچه فرآیند گرمایش زمین در بسیاری از کشورهای آفریقایی نابودکننده است، ولی با این حال می‌تواند پدیده‌های نادر دیگری مانند سرمای شدیدی در منطقه صحرا را به همراه داشته باشد.

بر اساس مطالعه‌ای علمی که نتیجه آن در مجله ساینس منتشر شده، رویداد نادر سرمایش شدید در این گونه مناطق را می‌توان به گرم شدن قطب شمال نسبت داد. این مطالعه اگرچه در ایالات متحده انجام شده، اما در آن پیش‌بینی شده که در نتیجه گرم شدن کره زمین، احتمال ایجاد امواج سرما نیز در سراسر جهان بیشتر می‌شود.

به گفته مجمع جهانی اقتصاد، نتایج این مطالعه «ضرورت کاهش سریع انتشار گازهای گلخانه‌ای را که منجر به گرم شدن کره زمین می‌شود، به ما نشان می‌دهد».

این نهاد می‌افزاید که «در عین حال برای مدیریت رویدادهای آب و هوایی شدید، چه گرمایش، چه سرمایش، نیاز به پیاده‌سازی راهبردهای کارآمدتر وجود دارد.»

تغییرات آب و هوایی با عاملیت انسانی همچنین باعث گسترش صحرای آفریقا شده است، به طوری که مساحت این پهنه خاکی در حال حاضر حدود ۱۰ درصد بزرگ‌تر از ۱۰۰ سال پیش است.

بر اساس گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده، نام بیابان به مکان‌هایی بر روی زمین که کمتر از ۱۰ اینچ (۲۵ سانتی متر) در سال بارندگی دارند، اطلاق می‌شود. بنابراین اگر صحرا به گسترش ابعاد خود ادامه دهد، احتمال خشکسالی در کشورهای اطراف بیشتر می‌شود.

برچسب هابارش برف تغییرات اقلیم زیرصحرای آفریقا (آفریقای سیاه) سازمان زمین شناسی آمریکا (USGS) مجمع جهانی اقتصاد (WEF)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بارش برف تغییرات اقلیم سازمان زمین شناسی آمریکا USGS مجمع جهانی اقتصاد WEF آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو گرم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدزاده باز هم روی دور غر زدن

به گزارش "ورزش سه"، وینگر پرتلاش سپاهانی‌ها در دیدار مقابل استقلال خوزستان در اواسط نیمه دوم تعویض شد و در هنگام بیرون آمدن از زمین خطاب به ژوزه مورایس از تعویض خود ابراز دلخوری کرد و شاید می‌خواست دلیل این تصمیم سرمربی طلایی‌پوشان را بداند.

این اولین باری نیست که احمدزاده در این فصل نسبت به تعویض خود اعتراض می‌کند و البته بازیکنان دیگری در سپاهان بوده‌اند که پس از دیدن اسم‌شان روی تابلوی تعویض با انرژی منفی به سمت کنار خط رفته‌اند.

البته احمدزاده انتظار داشت با توجه به شرایطش و اینکه هنوز از انرژی کافی برخوردار بود، به حضورش در زمین برای باز کردن دروازه استقلال خوزستان ادامه بدهد؛ اتفاقی که در نهایت رخ نداد و سپاهان با شانس اندک بازی را با تساوی ۱-۱ به پایان برد، در شرایطی که فرشاد روی نیمکت لب‌هایش را می‌جوید.

دیگر خبرها

  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • ماه دارد کوچک می‌شود؛ این چه عواقبی برای زمین خواهد داشت؟
  • ۱۴ هزار نفر برای دریافت زمین ثبت‌نام کرده‌اند
  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • هدف اول و آخر رژیم صهیونیستی صحرای سینای مصر است
  • ببینید | تصاویری دلخراش از زمین خوردن یک سگ هنگام فرار از دست پلنگ
  • احمدزاده باز هم روی دور غر زدن
  • تامین زمین در یاسوج برای طرح ملی مسکن
  • دماوند لرزید
  • دینگونک؛ هیولایی مرموز که استعمارگران را می‌ترساند! (+عکس)